Scroll Top

BODYLEDGE

12-WEEK BODY CHALLENGE

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΟΥ

Προσπαθώ κάθε σχέση μου με τους αθλητές και τους ασκούμενούς μου να είναι πάνω απ' όλα πελατοκεντρική και στοχοκαθοριζόμενη. Πάνω απ' όλα είναι ο ίδιος ο ασκούμενος διότι αυτός γνωρίζει το εαυτό του, το σώμα του και το τι ακριβώς θέλει να πετύχει.
Σκοπός μου είναι να αναπτύξω μια σχέση εμπιστοσύνης και να κάνω τους αθλητές μου να πιστέψουν πάνω απ' όλα στον εαυτό τους.
Μόνο αν πιστέψεις πραγματικά αυτό που θέλεις θα το πετύχεις. Δεν φτάνει όμως μόνο να θέλεις κάτι αλλά πραγματικά να πιστέψεις πως μπορείς να το πετύχεις.
Εκεί έρχεται και ο δικός μου ρόλος, όχι μόνο να σου δώσω ένα πρόγραμμα διατροφής και προπόνησης αλλά να σε βοηθήσω να πιστέψεις πως μπορείς να το πετύχεις. Το καλύτερο πρόγραμμα προπόνησης και διατροφής να κάνεις αν δεν πιστέψεις πως θα το πετύχεις δεν θα έχεις αποτέλεσμα.
Στόχος μας θα είναι να πετύχουμε τον στόχο που από κοινού έχουμε θέσει (ρεαλιστικός-μετρήσιμος-και με χρονοδιάγραμμα τέλους) και αυτή η σχέση να είναι ανάδρομη και δυναμική. Πάντα προσπαθώ σε αυτό που κάνω να περνάω καλά οπότε από αυτό καθορίζονται όλες οι σχέσεις μου είτε είναι επαγγελματικές είτε όχι.

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ

3 ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΛΑΝΑ & ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ

Εξειδικευμένα και προσαρμοσμένα στον σωματότυπο και τον τρόπο ζωής του καθένα προκειμένου να πετύχει ο ασκούμενος τους στόχους του. Εξειδικευμένα ανάλογα με το τι θέλει να πετύχει κάποιος, αύξηση μυικής μάζας, απώλεια λίπους ή απλά μυική τόνωση. Κάθε διατροφικό πλάνο διαμορφώνεται σύμφωνα με τις τροφές που τρώει κάποιος και με δομή τέτοια που να διευκολύνει τον τρόπο ζωής του ασκούμενου, με απλά όχι πολλά γεύματα χωρίς να τον περιορίζει από τις κοινωνικές του δραστηριότητες. Περιλαμβάνει μέρες με ελέυθερα γεύματα προκειμένου να αυξηθεί ο μεταβολισμός και η καύση του λίπους. Προσαρμοσμένο σύμφωνα με όλες τις νέες τάσεις της διατροφής (Carb Cycling, Intermediate Fasting, Vegetarian, Vegan, Paleo, Gluten free, Raw food). Προσαρμογές και τροποποιήσεις γίνονται καθόλη τη διάρκεια των 12 εβδομάδων προκειμένου να έχει ο ασκούμενος τα καλύτερη δυνατή εμπειρία διατροφής.

Αν κάποιος ασκούμενος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει κάποια συμπληρώματα διατροφής κατά την διάρκεια των 12 εβδομάδων, στο πρόγραμμα παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν συμβουλών χρήσης συμπληρωμάτων.

3 ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ & 3 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

Τα οποία είναι επιμελημένα με τέτοιο τρόπο ώστε να βοηθούν τον ασκούμενο να πετύχει τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα του αλλά κυρίως να διασφαλίζουν την αποφυγή τραυματισμών. Δύναται η επιλογή για προπόνηση για μέσα στο σπίτι ή σε γυμναστήριο (συνήσταται). Το πρόγραμμα προπόνησης περιλαμβάνει τις κατάλληλες ασκήσεις αλλά και τεχνικές προπόνησης ώστε ο ασκούμενος να έχει τα αποτελέσματα που επιθυμεί σε όσο το δυνατό συντομότερο διάστημα. Τα προγράμματα προπόνησης εξειδικεύονται ανάλογα με το στόχο του καθένα ανάλογα αν επιθυμεί να αυξήσει τη μυική του μάζα ή την απώλεια λίπους. Για τις γυναίκες το πρόγραμμα επικεντρώνεται στα σημεία των γλουτών δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση με ειδικά προσαρμοσμένες ασκήσεις. Όλες οι νέες επιστημομικές τάσεις της προπονητικής συνδυασμένες κατάλληλα στα προγράμματα των 12 εβδομάδων. Προσαρμογές και τροποποιήσεις γίνονται καθόλη τη διάρκεια των 12 εβδομάδων προκειμένου να έχει ο ασκούμενος τα καλύτερη δυνατή εμπειρία προπόνησης. 

Προγράμματα κοιλιακών για σμιλευμένους γραμμωμένους κοιλιακούς για τους άντρες καθώς και για φλάτ σεξυ τονισμένους κοιλιακούς για τις γυναίκες.

3 ΑΕΡΟΒΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Μεγάλης έντασης και μικρής διάρκειας ώστε να μεγιστοποιηθεί η απώλεια λίπους και ταυτόχρονα να αξασφαλιστεί η διατήρηση της μυικής μάζας. Τα εξειδικευμένα διαλειμματικά αερόβια προγράμματα που παρέχονται είναι επιμελημένα σύμφωνα με τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα ώστε να αυξάνουν τον μεταβολισμό και την καύση θερμίδων ακόμα και 48 ώρες μετά. Παρέχεται η δυνατότητα αερόβιας προπόνησης χωρίς καθόλου εξοπλισμό ώστε να μπορεί να λάβει χώρα οπουδήποτε.

ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ KAI ΣΥΝΕΧΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ MAIL Ή chat

Προκειμένου να διασφαλιστεί πως ο ασκούμενος είναι μέσα στα πλάισια του χρονοδιαγράμματος των 12 εβδομάδων με εβδομαδιαίες αναφορές και μετρήσεις προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΜΕ;

ΟΙ ΕΞ' ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ (ONLINE PERSONAL TRAINING) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΟ ONLINE TRAINING.

Πρόκειται να σου στείλω ένα ερωτηματολόγιo το οποίο και αφού μελετήσεις θα μου το στείλεις πάλι απαντημένο, προκειμένου να πάρω μία πρώτη εικόνα από εσένα και να αρχειοθετήσω κάποια στοιχεία που χρειάζομαι για σένα, όπως ιατρικό ιστορικό, εξετάσεις αίματος, διατροφικές συνήθειες, στόχους κ.τ.λ. Μαζί με το ερωτηματολόγιο θα σου στείλω και ένα αρχείο με μετρήσεις (bodytester) τις οποίες και θα μου στέλνεις σε εβδομαδιαία βάση για να ελέγχουμε την πρόοδο σου αριθμητικά. Επιπλέον θα μου στέλνεις φωτογραφίες ή βίντεο κάθε μήνα προκειμένου να βλέπω την πρόοδό σου και οπτικά.
Εγώ με την σειρά μου θα σου στέλνω τα προγράμματά σου κάθε μήνα. Μπορούμε να έχουμε και τηλεφωνική επικοινωνία για διευκρινήσεις ή απορίες που μπορεί να έχεις μία φορά το μήνα διάρκειας 20 λεπτών. Επίσης αν έχεις skype μπορούμε να μιλάμε και από εκεί χωρίς επιπλέον οικονομική χρέωση σε μηνιαία βάση. Αν δεν γνωρίζεις κάποια άσκηση θα σου στέλνω link προκειμένου να βλέπεις την άσκηση που δεν γνωρίζεις.
Τέλος παρέχεται η δυνατότητα χρήσης της απεριόριστης επικοινωνίας μέσω mail για ό,τι ερώτηση έχεις σχετικά με το πρόγραμμα και όχι μόνο. Σημαντικό είναι να έχουμε συνεχή επικοινωνία γιατί κανένας δεν γνωρίζει καλύτερα το σώμα σου από εσένα.

Είσαι έτοιμος λοιπόν να ακολουθήσεις το πρόγραμμα των 12 εβδομάδων; Μην καθυστερείς άλλο. Ξεκίνησε το πρόγραμμα των 12 εβδομάδων και δες το σώμα σου αλλά και τη ζωή σου να αλλάζει μέρα με τη μέρα. Απόκτησε το ΣΩΜΑ των ονείρων σου και δες τη ΖΩΗ σου να αλλάζει αποκτώντας παράλληλα περισσότερη αυτοπεποίθηση ενέργεια ευεξία και όρεξη για ζωή.

TRANSFORMATION PROGRAM 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ*

ΚΟΣΤΟΣ: 100€ +ΦΠΑ

*Υπάρχει η δυνατότητα με 50 ευρώ+φπα να λάβεις τις πρώτες 4 εβδομάδες του προγράμματος και αν μείνεις ικανοποιημένος με επιπλέον 50 ευρώ+φπα να λάβεις τις υπόλοιπες 8 εβδομάδες του προγράμματος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ/Η ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚAΛΥΤΕΡΟ;
Κάνε τώρα το δώρο στον εαυτό σου ακολουθώντας το πρόγραμμα των 12 Εβδομάδων.
ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΦΟΡΜΑΣ Η ΜΕΣΩ SOCIAL.

    SUCCESS

    STORIES

    BODYLEDGE

    ΤΙ ΛΕΝΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 12 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

    ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ